Novosti i najave

Sumrak u bečkom haustoru (Radiša)Autorov zaštitni znak. Monodrama koja je dosada imala 37 izvođenja i videlo ju je preko 3500 ljudi. Sumrak je jedini do tančina uspeo na svojstven način da prodre u srž bečkog načina življenja. Svojim tragikomičnim nastupima i autorovom sposobnošču da prenese tu živopisnu emociju, monodrama nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Opširnije...

Ono što smo rado čitali i čemu smo se smejaliKada mi je na predlog i ideju mojih kolega i saradnika iz lista Kosmo  ponuđeno da pišem kolumnu o svakodnevno –tekućim mukama jednog  klasničnog  gastarbajtera, prihvatio sam za zadovoljstvom, nakon svog prikupljenog iskustva pretočenog u dve knjige i nekoliko pozorišnih predstava motivisanih baš ovom tematikom.

Opširnije...

Fabrika kovčega pretesna za RadišuDragi prijatelji, lepši poklon za petogodišnjicu i jubilarnu 35-tu predstavu "Sumrak u bečkom haustoru" od prepunog Sargfabrik-a nismo mogli poželeti. Hvala što ste svih ovih 5 godina bili deo ove lepe priče o našem junaku Radiši, kao simbolu našeg života ovde u Austriji. Hvala vam za vaše osmehe, aplauze, suze i sve što je Radiša svojom tragikomičnom pojavom izmamljivao.

Opširnije...

Klapa je palaDragi prijatelji,
sa neizrecivim zadovoljstvom vas mogu obavestiti, da je u produkciji Corona filma, započelo snimanje dokumentarno–igranog serijala "Sumrak u bečkom haustoru". Prve scene filma snimljene su u četvrtak 11.06. na izvođenju istoimene monodrame.

Opširnije...

"DILETANTI" U FABRICI KOVČEGABez obzira na svoj pomalo nezgodno-neobični naziv Fabrika kovčega (njem. Sargfabrik) je ove večeri bila, više nego prijatno mesto što za našu ekipu, što za brojnu publiku koja je prisustvovala šestom izvođenju predstave.

Opširnije...