Novosti i najave

Fabrika kovčega pretesna za RadišuDragi prijatelji, lepši poklon za petogodišnjicu i jubilarnu 35-tu predstavu "Sumrak u bečkom haustoru" od prepunog Sargfabrik-a nismo mogli poželeti. Hvala što ste svih ovih 5 godina bili deo ove lepe priče o našem junaku Radiši, kao simbolu našeg života ovde u Austriji. Hvala vam za vaše osmehe, aplauze, suze i sve što je Radiša svojom tragikomičnom pojavom izmamljivao.

Opširnije...

Klapa je palaDragi prijatelji,
sa neizrecivim zadovoljstvom vas mogu obavestiti, da je u produkciji Corona filma, započelo snimanje dokumentarno–igranog serijala "Sumrak u bečkom haustoru". Prve scene filma snimljene su u četvrtak 11.06. na izvođenju istoimene monodrame.

Opširnije...

"DILETANTI" U FABRICI KOVČEGABez obzira na svoj pomalo nezgodno-neobični naziv Fabrika kovčega (njem. Sargfabrik) je ove večeri bila, više nego prijatno mesto što za našu ekipu, što za brojnu publiku koja je prisustvovala šestom izvođenju predstave.

Opširnije...

VERNIK UGOSTIO ATEISTENe samo da ih je ugostio  nego im  je i čitavu žurku organizovao.
Ljudi moji, taman kada pomislim da ne može dalje, i da je Vrhovni stvarno dostigao vrhunac, on dokaže i pokaže zašto je,Vrhovni i nenadmašivi.

Opširnije...

KREM DE LA KREM – AKO RECI SMEMPrenosimo zapaženje i interesantan tekst našeg vernog gledaoca i prijatelja, čika Krstoljuba Simića, penzionisanog domara ili ti hauzmajstora iz 16. bečkog okruga.

Opširnije...